Solving Problems

BioFire

Bio Fire Structure Bio Fire Structure Bio Fire Structure
Bio Fire Structure Bio Fire Structure Bio Fire Structure

THE CHALLENGE For the grand opening of a new laboratory facility, BioFire desired an event space immediately adjacent to their new building. This would showcase the company’s new building, while also allowing the guests to experience the view of city and foothills during the event. The only possible placement for the structure was a terraced parking lot that sloped dramatically downward from the building, varying from 3’ to 12’.

DIAMOND’S SOLUTION Diamond installed an engineered flooring system that would support the event space on the terraced slope. HVAC and power systems were installed in a manner that minimized their disruption of the views. Glass walls were utilized in the structure that was built on top of the floor to provide a spectacular valley view.